2011. aug. 16.

A Bennünk Élő Gyermek Gyógyítása - Dr. Demetry Tanfolyama

Dr. NICK DEMETRY KÖVETKEZŐ NYITOTT TANFOLYAMA BUDAPESTEN!
A Bennünk Élő Gyermek Gyógyítása II.

A NYITOTT tanfolyam ideje: 2011. szeptember 5-7. (3 nap)
Helyszín: Budapest, III.ker. Római Part
Tanfolyam díja: 32.000 Ft/fő/három nap


Kedves Nick Tanítványok és Érdeklődők!

Ez a tanfolyam a Trónok csoport tanfolyamsorozatának harmadik tanfolyama, ugyanakkor a tanfolyam NYITOTT is, és bármelyik más csoportból látogatható, illetve olyan érdeklődők is jöhetnek, akik még soha nem voltak Nick tanfolyamon.

A tanfolyam rövid ismertetője:
Ezen a tanfolyamon folytatódik a Bennünk Élő Gyermek megismerése, sérüléseinek feltárása elsősorban a felső csakrákra összpontosítva. A problémák feltárását ezúttal is csoportos állítások fogják segíteni.Most tanítja meg Nick az ERP gyógyító módszer (Nick által kifejlesztett módszer) teljes technikáját, amit aztán a következő tanfolyamokon mélyít el. Minden bizonnyal szó lesz a küszöbön álló változásokról, 2012-ről, és a világban lezajló legfrissebb események értelmezéséről is.Ezt a tanfolyamot is meggyőződéssel ajánljuk mindazoknak, akik már elvégezték ezt a kurzust. Ahogy az Nick tanításai alapján is ismert, a sérülések rétegesen tárhatók fel, és egy - egy komolyabb belső gyermek sérülés csak évek múlva jöhet elő, amikor már készen vagyunk arra, hogy azzal a sérüléssel is szembenézhessünk és meggyógyítsuk. Ezeken túl még azt is tapasztalhatjuk,ogy ugyanabból a tanításból évek múlva sokkal többet megértünk magunkkal kapcsolatban, mint amikor először hallottuk. Mint tudjátok, az ismétlők csak a tanfolyami díj felét fizetik.

Tanfolyam ideje: szeptember 5-7.(3 nap)

Időbeosztása: Minden nap 10-től 18 óráig, ebédidő: 13:30-tól 15 óráig

Helyszíne: Római Part, OTP Üdülő (a korábbi években többször is volt itt tanfolyam) Hivatalos címe: Budapest, III. Kerület, Királyok útja 309-311.(ezt a címet a GPS is jobban ismeri) A Duna part felől: Kossuth Lajos Üdülőpart 136.
Kérünk Benneteket, hogy hozzatok magatokkal takarót vagy polifomot, amin kényelmesen tudtok meditálni. Itt nem kapunk szivacsot. Természetesen székeken is lehet ülni.

Költségek:
A szállás és étkezés:
Kétágyas szobákban:2 éjszaka büfé reggelivel, ebéddel, vacsorával + utolsó nap ebéd = 21.600 Ft
Egyágyas szobában: 2 éjszaka büfé reggelivel, ebéddel, vacsorával + utolsó nap ebéd = 27.600 Ft .
Aki nem kér szállást és 3xi étkezést, de ebédet szeretne kapni, annak a külön ebéd ára: 1.200 Ft/ebéd, két fogás.

A tanfolyam díj: 32.000 Ft

Jelentkezési határidő: augusztus 28..
A jelentkezésedkor kérlek, írd meg a következőket:
- bent alszol-e (külön szobát kérsz), vagy ingázol és
- ha ingázol, kérsz-e ebédet.

A tanfolyamra Abonyi Krisztinánál lehet jelentkezni az etherikos@etherikos.hu e-mail címen vagy telefonon: 06 30 517-8660.
Ha bármilyen kérdésetek van, nyugodtan írjatok, vagy hívjatok minket.

Nincsenek megjegyzések: