2011. aug. 16.

Angyali Kristályok - Szelesztit

Hazel Raven írása - Silent Voices Magazine ( 2011 március) részlet


Szelesztit


A szelesztit,  más néven szelesztin, egy lágy égszínkék stroncium-szulfát ásvány, melynek keménysége 3-3,5. Áttetsző vagy átlátszó, a legtöbb forgalomban lévő égszínkék szelesztit Madagaszkárról származik. Jellemzően geoda és csoport formában jelenik meg, koptatott kőként is időnként elérhető. A szelesztit neve a latin ‘cealestis’   szóból származik, melynek jelentése mennyei vagy égi, és ezt a kristályt találóan nevezték el éteri megjelenése alapján.

A szelesztitet gyakran ‘Mennyei kő’-nek nevezik, mivel gyakran használják angyali bölcsesség  közvetítésére. A szelesztit csodálatos kristály aura tisztításhoz és alkalmazzák mindenféle nemkívánatos ‘kötelék’ tisztításához. Valószínüleg ez a leghatékonyabb kristály az angyali szférákkal való kapcsolatfelvételhez, különösen a számunkra  irányt mutató angyalokkal.


Ohio szelesztit

Az ohio-i szelesztitnek egyenes az elrendeződése és táblás formában jelenik meg. Azt mondják, hogy a legpotensebb, koncentrált intenzív energiát bocsát ki a csúcsain át. Egy ilyen gyönyörű kristály kézben tartása olyan, mint amikor egy áldott angyali fényburok vesz körül. Ha a szépséges kék Ohio szelesztitethez vonzódsz azt jelentheti, hogy időszerű a nyugalom és béke megtalálása az életedben. Minden nap találj időt a nyugalomra, békességre egy séta vagy meditáció beiktatásával.

Megerősítés: Szeretet, béke, harmónia és nyugalom vagyok. Követem a belső igazságomat, az angyalokat és a spirituális vezetőket.


Tovább a teljes cikkhez   www.kristalytanc.hu


Hazel Raven, minden jog fenntartva. Fordította: Perneczky Andrea

 (A cikket Hazel Raven engedélyével fordította le Perneczky Andrea- másodközlésre engedélyt csak és kizárólag Perneczky Andrea adhat (elérhetősége: info@kristalytanc.hu). Az engedély nélküli közlés jogi következményeket von maga után.)

Nincsenek megjegyzések: