2011. aug. 11.

Angyal (opál) Aura Kvarc

Hazel Raven írása - Silent Voices Magazin (2011. február) részlet



Add caption
 Angyal aura kvarc


Az angyal aura kvarc opál aura kvarc néven is ismert.

A huszadik századi technológia terméke, mint az aqua aura, rubin aura és napfény aura kristályok. Ezeknek a kvarcoknak a szépsége rögtön szembetűnő, ahogyan az „új” technológia fokozza a rendkívülien erőteljes tulajdonságait a mesteri gyógyító hegyikristálynak (amelyet az ősök „ megszilárdult fénynek” is hívták). Az angyal aura egy tiszta, átlátszó természetes kvarc, amelyet tudományos módszerrel platinával összekapcsoltak; ez a kombináció a legcsodálatosabb, világos színekben csillogóan színjátszó szivárvány hatást eredményez. Öröm őket hordani, viselni vagy dolgozni velük.

A szivárvány derűt, fényt és optimizmust hoz. Az angyal aura a ragyogás aktiválója a test és az aura minden szintjén. Használják aura és csakra tisztításhoz, „kötelékek” eltávolításához, korlátozó hiedelmek, rossz mentális beállítottság, kimondatlan pszichés szerződések és asztrális paraziták tisztításához. Amikor tudatosan irányítják akkor összerendezi és tisztítja a csakra rendszert, lehetővé teszi a „szivárvány test” aktiválódását. A szivárvány test a „magasabb önvaló” teljes integrálása, amely egyenesen a megvilágosodáshoz vezet. E kristály szivárvány színeinek csillogása gyorsan ráhangolják az érzékszerveket a szeretet és fény angyali szféráira. Tisztítják és felemelik a lelkedet. Elárasztja az energiameződet a védelem, a nyugalom és béke kedves szikrázó szivárvány buborékaival. E kristály elvezeti tudatosságodat a magasabb éned „belső templomába”, ahol őrangyalod tudása van tárolva. E kristály elsősorban az őrangyaloddal dolgozik együtt és a „kristály angyalokkal”, a mennyei lények azon csoportjával, akik feladata, hogy támogassák és utat mutassanak azoknak, akik kristályokkal dolgoznak a terápiás kezelések és a meditáció során. Az angyal aura kvarc fokozza a finom érzékelést, mivel ez a kristály a test minden energia rendszerét erősíti, stabilitást hoz és nyugtatja az elmét. Képes energiát közvetíteni egyik embertől a másikra.

A párna alá helyezett angyal aura kvarc kedves angyali álmokat hoz. A kristállyal való meditálás megnyithatja a táguló/kinyíló tudatosság állapotának belső kapuit.


Tovább a teljes cikkhez http://kristalytanc.hu/hu/kristaly-mutato


Hazel Raven, minden jog fenntartva. Fordította: Perneczky Andrea


(A cikket Hazel Raven engedélyével fordította le Perneczky Andrea- másodközlésre engedélyt csak és kizárólag Perneczky Andrea adhat (elérhetősége: info@kristalytanc.hu). Az engedély nélküli közlés jogi következményeket von maga után.)







Nincsenek megjegyzések: