2009. aug. 20.

Atlantiszi Kristályok Ébredése

Metatron, 2008 április

Arkansas: Atlantiszti Kristályok ébredése
Közvetítő: James Tyberonn


Üdvözöllek Mesterek! Metatron vagyok, a Fény Fejedelme!


És most újból beszéljünk Arkansas egyre növekvő hatalmas örvényéről, a kristályenergia kvantum portáljáról.

Most 2008-ban ez az örvény egy globális jelenlétbe ugrik át, ahogyan kinyílik a dimenzió zár, amely zárva tartotta az atlantiszi kristály bölcsességet, Atlantisz Arany Korát, a földi síkon valaha elért legmagasabb rezgésszintet.


Valóban eljött az idő ebben az évben (2008) amikor elkezdődik a nagy Atlantiszi Kristályok feloldása, mely 12 ezer éven át volt dimenzioális zár alatt Arkansas mágneses rendszerében. Sokatokat megérint majd, hogy részt vegyetek a feloldásban, mert valójában szemtanúi voltatok a vízözönnek és néhányan részt vettetek a csodálatos Atlantiszi Mester Kristályok átmozgatásában erre és más területekre.

Három atlantiszi Bölcsesség és Gyógyító Kristály, melyek egykor pompás fényt és isteni energiát sugároztak Poszeidán a Gyógyító Templomban, az Egység Templomában és a Tudás Templomában Atlantisz arkansasi kristály mezőjének dimenzionális zárja alá került. Az első ezek közül 2008-ban ébred fel, amely más alvó atlantiszi kristályokkal van összehangolva Braziliában, Mount Shasta, Bimini és Titicaca tó területén.


Valóban a kristályok energiával táplálják majd az Arany Napkorongot Arkansas felett és összehangolják a bolygó 12 azonos rendszerével. Sokakat hívnak és sokan fognak eljönni, hogy részt vegyenek ebben az ébredésben az ősi szerződés, egy szent ígéret részeként akik ideje végre eljött. Sokan már ott vannak, akik a hívásra ott élnek a kristály örvényben, amely 2012-ben válik teljessé. És így 2008 nyári napfordulóján fog az első kristály felébredni.


Nem a te dolgod, hogy aktíváld a kristályt, nem a te dolgod, hogy lehorgonyozd az örvényt, hanem inkább az a feladatod, hogy összerendezd magad ebben a beteljesülésben, ebben az aktíválódásban, ebben a kvantum kristály mező isteni lehorgonyozásában. Az Egység Törvénye sokakat hív. Mesterek, sokat vártatok erre, vártatok a hívásra. Atlantisz Mester Kristályai megnyitják a dimenzionális bejárat szivárványát, amely felgyorsítja a planetáris és egyéni Felemelkedést.


Csakugyan hozzáférhetsz éteri szinten a megnyíló Tudás Kék Kristályának jótékony energiájához és bölcsességéhez. Nem feltétlenül szükséges, hogy fizikai testben ott legyél Arkansas örvényében, hogy befogadd és részese legyél az aktiválódásnak, noha akik késztetést éreznek az örvény meglátogatására előnyös a kristály mezőkön való séta. Akik a szent bányák meglátogatása mellett döntenek képesek lesznek a személyes kristály fellelésére, amely Atlantisz Arany Korszakának energiáját őrzi. Az engedély valóban garantált és a kristályok magukat ajánlják fel neked erre és milliónyi célból.


A Szíriusz B őrei már most is előkészületeket végeznek és rád várnak, hogy csatlakozz hozzájuk. Küldd el az energiádat, a fényedet a legtisztább szándékod szerint a Tudás Kék Mester Kristályának. Egykoron bölcsességben és fényben uralkodott a Tudás Templomában, és közületek oly sokan tisztán fogjátok látni ismét lelki szemeitekkel, öröm könnyek közt érezni fogjátok szívetekben.


Az örvény korona központja alatt van mélyen a földben, a Talimena hegygerinc alatt egy szent üregben, ami régen épült. A Tudás Kék Kristálya ott emelkedik, 48 láb magas, 12 láb átmérőjű. Ezüst, türkiz és kobaltkék szivárványt fog sugározni amint a szent szerződés szerint aktíválódik. Multidimenzionális bölcsességet és korszakok tudását őrzi. Vár erre a régen elrendelt felébredésre a szent helyen.


....


Arkansas Kristályai


És most előre ugrunk az időben 12500 évet (Atlantisz elsüllyedéséhez képest) és megnézzük az atlantiszi kolónia szerepét, amelyet ma Arkansasként (USA) ismertek.


Arkansast számos okból kifejezetten kiválasztották a három legjelentősebb mega kristály elhelyezésére.

A területen már korábban is folyt kristály bányászat és ásvány fejtés. Poszeidáról az egyik elsődleges interdimenzionális alagút már működött és a szállítmányozási egységek rendelkezésre álltak a kristályok szállítására. Az atlantisziak olyan technológiát fejlesztettek ki amely lehetővé tette kristályok gyors növesztését valamint mély barlangok léteztek, melyek bányászati tevékenység során is csak nehezen elérhetőek lettek volna.


Tudták, hogy Arkansas területén lévő örvény fontos szerepet fog játszani a 2012 bolygószintű felemelkedésben.


Arkansas egyedülálló kvarc, gyémánt, mágneses vasérc, vas és mészkő geológiai összetétele és a nagy méretű üregek miatt tökéletes inkubátora volt a kristály ültetvényeknek. A nagy Özönvíz előtt már több ezer évvel kristályokat telepítettek és növesztettek Arkansasban. A mágneses fémek jelenléte a kristályágyban könnyebbé tette a fenséges atlantiszi kristályok alvó állapotba helyezését a már létező körülmények közt.


Arkansas földalatti területein a kék-bőrű Lemúriaiak egy jóindulatú kolóniája létezik, ahogyan a Sziriusziak bázisa is. A két faj együttesen vállalta az alvó kristályok felügyeletét.


Most, a három Arkansasban elhelyezett kristály, amelyeket hálózati rácsnak előprogramoztak, tengelyszerűen összekapcsolja a másik öt hatalmas mester kristályt Braziliában, Shasta és Bimini területein és a Titicaca tó alatt elhelyezett két kitűnő bölcsesség kristályt. Ezek kristályok speciális képességgel bírnak, a Gyógyítás, Bölcsesség, Energia és Szállító Kristályok, amelyeket a Gyógyítás Templomában, a Hang és Fény Templomában, a Tudás Templomában, az Egység Templomában, Toth Templomában, a Tűz Rubin Templomában és a Regenerálódás Templomában alkalmaztak.


A kristályokat kifejezetten olyan területeken helyezték el melyeknek kiemelkedő fontosságú szerepe van az új föld számára a közeledő 2012 évi Felemelkedésben. Azok a területek, amelyek könnyen elérhetőek voltak az atlantiszi interdimenzionális alagút rendszer által, a jelen időkben mega-örvény végtelen ponttá alakulnak át.



Ezek meghatározott időben és helyen következnek be a következők szerint:



Arkansas:

Tudás Kék Kristálya 8-8-8 (2008.08.08.)

Gyógyítás Smaragd Kristálya 9-9-9

Kommunikáció Platina Kristálya 11-11-11



Bimini part:

Energia Rubin Tűz Kristálya 12-12-12



Brazilia

Gyógyulás és Regenerálódás Arany Kristálya 9-9-9

Hang Ibolyalila Kristálya 10-10-10



Mount Shasta

Multidimenzionális Kapcsolat Kristálya 9-9-9



Tiajuanaco – Titicaca tó, Bolivia

Fény Nap-Hold Kristálya 9-9-9

Toth Kristálya 12-12-12


2008-ban a Bölcsesség és Tudás Kék Kristálya tér vissza. A nyári napfordulón teljes intenzitásának egy-negyedére ébred. A 8-8-8 dátumon vagyis 2008. augusztus 8-án a 144 Kristályháló funkcionalitásának ¾ -t éri el és a Kék Kristály pedig 50%-os intenzitásúvá aktíválódik. Ezzel beindul a többi kristály ébredésének idősorozat programja.


Minden kristály hármas dátum portálon nyílik meg. Mindegyik aktíválódása a 144 háló 12 csillagszerű lapjának még 4 hátralevő oldalához kötött, a dupla penta-dodekaéderhez. Az első nyolc a 12 háló lapból már teljességben működik.


Feltöltés és újraprogramozás

Egy kristály sem éri el teljes erősségét 2012 előtt. Csak a Kék Tudás Kristály, a Smaragd Gyógyító Kristály és a Nap-Hold Kristály éri el teljes intenzitását 2012-re, a többi a későbbiekben. A kristályok felébrednek, majd elindul az újraindítás folyamata amit új letöltések követnek és az újraprogramozás. Ez az újraprogramozás különösen a Bimini Tűzkristály esetében lesz így, amely 2020 előtt nem fog teljes mértékben működni.


Az energiájuk hálózatba kapcsolódik majd a Felemelkedés Kvantum Kristály frekvenciával és összekapcsolódik az Arany Napkorong energiamintájával, amely az új 144 háló tervrajzát képviseli, bizonyos értelemben a DNS-t. A kristály ébredés, a 144 háló beteljesedése valamint a 12 helix Arany Napkorong beteljesedése együttes hatása fogja előkészíteni a földet a megjövendölt Felemelkedésre és az új kvantum kristálymező bolygó létrejöttét.


A kristályok hatása eleinte meglehetősen finom lesz, mégis szubsztilis energiájuk rögtön észlelhető lesz azoknak akik fogékonyak. Hatása megmutatkozik a jól-lét fokozott érzésével különösen az örvények helyén Arkansasban, Titicaca tónál és Bahia, Brazilia területén. Bárki, aki meglátogatja ezeket a kristály energia örvényeket fizikai vagy éteri testben, lehetőséget kap a kristály kódja tudásának beavatására és megismerésére. Azonban tisztában kell lenni azzal, hogy megfelelő fény kvóciens (rezgésszám) szükséges ennek a rezgésnek a befogadására.


Az első fázis jelképezi a bölcsességet, a második fázis Atlantisz éteri gyógyítása lesz és kapcsolódás az emberiség új Arany Korába.


Egy arany rombusz fog formálódni Brazilia, Titicaca tó, Arkansas és Mount Shasta között és ez 2020-ban egy ötcsúcsú csillaggá alakul, amely egy globális kapcsolatrendszert alkot a bolygó összes végtelen pontja között.


A kristályok felébredése, ami Arkansasban kezdődik, megnyitja a kaput a befogadó dimenzióknak és a csillagtestvérek visszatérését jelzi. A visszatérés hibás kifejezés mert valójában soha nem hagytak el. Inkább az emberiség veszítette el azon képességét, hogy érzékelje őket.



Zárszó

Az Atlantiszi Kristályok megnyitják az éteri kaput, a dimenzionális portálokat amely lehetővé teszi a szén atomra épülő életű emberiségnek, hogy összekapcsolódjon a bio-plazmikus életformákkal. Meg kell értenetek Mesterek, hogy multidimenzionális síkokban léteztek. Valójában ti vagytok a Szíriusziak, Plejád-béliek, Arkturiusziak és még sokan mások! Ti mindannyian a Teremtő Mester, Isten multidimenzionális szikrái vagytok. Ez igaz! A kapu megnyíilik Arkansas kristályos örvényében, és azok akik kapcsolatba léptek a Kék kristállyal képesek lesztek megtapasztalni a saját multidimenzionalitásotokat örömmel telve, meglehetősen könnyedén, ahogyan fejlődik a fény hányadotok. Nem állítjuk, hogy munka és kitartás nélkül jön, de egyre nagyobb mértékben nyílik meg számotokra amit évezredek óta nem tapasztaltatok.


Kedveseim, az arkansasi örvény energiájában él egy olyan kristályenergia, amit senki sem tapasztalt 20 ezer éve, Atlantisz Arany Kora óta. A kvantum kristály rezgésben meggyógyulhat amit meg kell gyógyítani, megnyílhat aminek tágulnia kell és lehetőséget nyújt egy rendkívüli összeolvadásra a tudás átható boldogságával. Ebben az emelkedő energiában képes leszel egy élő kristályerővel kapcsolatba lépni, mely támogatja merkabád tágulását a multidimenzionális természetedbe. Az isteni önvalóba! Ez így igaz, Kedveseim, és az idő MOST van.

Mesterek, ez a kezdet vége! Az álmodó felébred!


Metatron vagyok, és szeretlek Benneteket!


www.kristalytanc.hu/kozvetitesek
Az eredeti angol nyelvű anyag http://www.earth-keeper.com/ oldalról származik. Az angol és a magyar szöveget felhasználni csak teljes egészében lehet az eredeti forrás megjelölésével. A magyar fordítást Perneczky Andrea készítette.

Nincsenek megjegyzések: